Novinka !!! Posuvné kování s funkcí celoobvodového odsazení.

Díky inovativnímu posuvnému kování duoPort PAS dostávají posuvné dveře nový funkční rozměr. Kování umožňující celoobvodové odsazení křídla od rámu, které úspěšně na evropských trzích prosazuje společnost Winkhaus, umožňuje přirozené, pozvolné a rovnoměrné větrání a to i v nepřítomnosti majitelů nemovitosti. Ovládání je jednoduché a extrémně komfortní - Přesvědčte se sami!

Posuvné dveře s přidanou hodnotou.

Díky novému systému kování duoPort PAS dostaly posuvné dveře zcela nový rozměr. Centrální ovládání activPilot umožňuje kromě funkce otevření, posuvu a uzavření okna nebo dveří také jejich odsazení po celém obvodu. Všechny tyto funkce lze jednoduše ovládat klikou. Díky speciálním tlumícím prvkům a jednotkám akumulujícím energii lze komfortně ovládat dokonce i křídla o hmotnosti 160 kg. Speciální konstrukce nůžek a vozíků stejně jako osvědčená pojistka chybné manipulace FSF napomáhají intuitivnímu a snadnému ovládání.

Promyšlená montáž nadrozměrných oken

Pomocí prefabrikovaných stavebních prvků lze kování duoPort PAS namontovat velmi jednoduše. Kvalitní a rychlý doraz a přítlak křídla k rámu je zajišťován prvky moderního modulárního systému activPilot.

Bezpečné větrání.

Díky unikátní kombinace bezpečnostních osmihranných čepů activPilot se speciálními ocelovými bezpečnostními protiplechy pro spárové větrání jsme docílili zvýšené bezpečnosti už v základním provedení kování duoPort. V poloze celoobvodového odsazení křídla jsme navíc schopni docílit stejné třídy odolnosti RC2 dle ČSN EN 1627-30 jako v poloze uzavřeného okna.

Vytvořeno pro budoucnost.

Požadavky na těsnost a vzduchovou neprostupnost místností se neustále zvyšují a tím se také zvyšují nároky na rovnoměrné a pokud možno kontrolované větrání. Pro tyto potřeby nabízí společnost Winkhaus perfektní řešení: celoobvodové odsazení křídla. Díky této poloze, při níž je křídlo po celém svém obvodu odsazeno o 6 mm od rámu, dochází k přirozené, kontinuální a rovnoměrné výměně vzduchu v místnosti.

Jedna funkce - mnoho výhod.

Celoobvodové odsazení nabízí hned několik výhod revolučního větrání. Díky šetrné výměně vzduchu nedochází (v porovnání s větráním ve vyklopené poloz okna) k prudkému ochlazování místnosti, což zejména v zimních měsících umožňuje snížit náklady na vytápění. K tomu lze navíc docílit stejně vysoké úrovně zabezpečení proti vloupání jako u zavřeného okna. Jedním slovem: Revoluce.